Показване на 3 резултата

Корона от фотополимер

Фотополимера е композитен материал подходящ за изработка на единични корони, като той трябва да се поставя на малки порции, като всяка една се полимеризира по отделно, чрез UV светлина. Това предотвратява появата на микропукнатини между зъба и материала и намалява възможността за появата на вторичен кариес на това място. Използването на висококачественни материали като фотополимер и спазването на правилната техника за изграждане на продукти при неподвижното зъбно протезиране, гарантира качеството и дълготрайност на красивите резултати.

Вставка от фотополимер

Фотополимера е композитен материал подходящ за изработка на вставки, като той трябва да се поставя на малки порции, като всяка една се полимеризира по отделно, чрез UV светлина. Това предотвратява появата на микропукнатини между зъба и материала и намалява възможността за появата на вторичен кариес на това място. Използването на висококачественни материали като фотополимер и спазването на правилната техника за изграждане на продукти при неподвижното зъбно протезиране, гарантира качеството и дълготрайност на красивите резултати.

Фасета от фотополимер

Фотополимера е композитен материал подходящ за изработка на фасети, като той трябва да се поставя на малки порции, като всяка една се полимеризира по отделно, чрез UV светлина. Това предотвратява появата на микропукнатини между зъба и материала и намалява възможността за появата на вторичен кариес на това място. Използването на висококачественни материали като фотополимер и спазването на правилната техника за изграждане на продукти при неподвижното зъбно протезиране, гарантира качеството и дълготрайност на красивите резултати.